Το Netflix έχει πληθώρα εκπομπών που περιλαμβάνουν πρωτότυπο περιεχόμενο. Ωστόσο, ίσως θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Ίσως διαπιστώσετε ότι το αρχικό περιεχόμενο δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας Ίσως θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για μερικούς μήνες. Ή, ίσως θέλετε να ακυρώσετε για μερικούς μήνες και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν χρειάζεστε πλέον ή θέλετε τη συνδρομή σας στο Netflix, μπορείτε να την ακυρώσετε.

Ακύρωση Netflix

Για να ξεκινήσετε, ξεκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Netflix. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στην εικόνα του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, επιλέξτε Λογαριασμός από το αναπτυσσόμενο μενού.

Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Ακύρωση ιδιότητας μέλους στην ενότητα "Συνδρομή και χρέωση". Βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή της σελίδας του λογαριασμού σας.

Ακύρωση του κουμπιού Netflix

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια οθόνη που θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε την ακύρωσή σας. Θα σας προσφέρει επίσης να συνεχίσετε μεταβαίνοντας σε ένα βασικό σχέδιο. Από αυτήν την οθόνη κάντε κλικ στο μπλε κουμπί ακύρωσης φινίρισμα.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει. Λάβετε υπόψη ότι θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία ροής μέχρι τον επόμενο κύκλο χρέωσης. Επομένως, ανάλογα με τον κύκλο χρέωσής σας, ίσως θέλετε να ακυρώσετε την επόμενη μέρα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι έχετε ακόμα έναν ολόκληρο μήνα έως ότου τεθεί σε ισχύ η ακύρωσή σας.

Η ακύρωση του Netflix είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγετε την «κόπωση συνδρομής». Εκεί έχετε πολλές υπηρεσίες ροής και έχετε κουραστεί να πληρώνετε κάθε μήνα για όλες αυτές.

Εάν έχετε κόπωση της συνδρομής, είναι καλή ιδέα να ακυρώσετε όλες τις υπηρεσίες σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε ένα προς ένα και να εγγραφείτε ξανά στην υπηρεσία που έχει την εκπομπή που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ενδιαφέρεστε μόνο για το The Witcher, για παράδειγμα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ακυρώνοντας το Netflix μέχρι την επόμενη σεζόν.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αν ακυρώσετε και επανεκκινήσετε ξανά εντός 10 μηνών, αποθηκεύει τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, οι σειρές "λίστα παρακολούθησης", "παρακολούθηση στο παρελθόν" και "παρακολούθηση ξανά", για παράδειγμα.