Όταν κάποιος καλεί το Google Voice, θα ελέγξει την κλήση και θα ζητήσει από τον καλούντα να δηλώσει το όνομά του πριν προχωρήσει στη σύνδεση. Αυτό προσελκύει πολλούς ανθρώπους απρόσεκτους και είναι ένα νεκρό δώρο που τους δώσατε τον αριθμό σας Google Voice αντί για τον πραγματικό σας αριθμό. Έχω γνωρίσει μερικούς ανθρώπους που ενοχλούνται ή μπερδεύονται από αυτό.

Δεν είμαι σίγουρος αν ο πραγματικός αριθμός ή ο ψεύτικος αριθμός φωνής google

Αν είστε σαν εμένα, δεν θέλετε οι καλούντες να γνωρίζουν ότι χρησιμοποιείτε το Google Voice. Για να γίνει πραγματικότητα, πρέπει να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο κλήσεων. Ευτυχώς, είναι εύκολο να το κάνετε.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας Google και, στη συνέχεια, επισκεφθείτε τη σελίδα ρυθμίσεων κλήσεων του Google Voice. Φτάνετε εκεί κάνοντας κλικ στο μενού Gear >> Settings από τη σελίδα σας στο Google Voice ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο εκεί πάνω.

ρυθμίσεις φωνής google

Από την καρτέλα Ρυθμίσεις >> Κλήσεις απλώς ελέγξτε την κουκίδα Off δίπλα στην επιλογή Κλήση.

απενεργοποιήστε τον έλεγχο κλήσεων

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αποθηκεύστε τις αλλαγές. Ολα τελείωσαν!

αποθήκευση ρυθμίσεων

Τώρα, όταν σας καλούν οι άνθρωποι, θα χτυπά σαν ένα κανονικό τηλέφωνο Εάν θέλετε πραγματικά να διατηρήσετε το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε το Google Voice μυστικό, προσαρμόστε τον χαιρετισμό του αυτόματου τηλεφωνητή σας.